Se

Andre

Billeder

Af

Jytte Hansen

Klik Her

 

Jeg er autodidakt kunstner, med en uimodståelig trang til at udfolde mig , som har fulgt mig siden min barndom. I grundskolen havde jeg en lærer som var billedkunstner og keramiker, og som jeg er sikker på har været med til, at stimulere og udvikle min interesse.

 

Som ung var jeg på Kunsthøjskole i et halvt år, og senere i løbet af årerne har jeg taget forskellige kurser i tegning, maling, croquis og papir fremstilling. I mit arbejdsliv som pædagog, har jeg brugt det som pædagogisk redskab i arbejdet med børn og voksne.

 

I Danmark har jeg udstillet på virksomheder, biblioteker beboer- og aktivitetshuse, samt galleri siden 1994.

I 16 år var jeg med i rockbandet ”Metusalem” som sangerinde, og i kunstnersammenslutningen ”Metusalem Art & Music”. I mit nye Skånske liv er jeg kommet med i et nyt band i Lövestad.

 

Mine billeder er befolket med engle. De kom flyvende ind i mit univers i starten af 1990’erne, og herefter har de ikke kunnet slippe mig.

 

I de senere år har jeg været optaget af, at arbejde med baggrunden i mine akrylbilleder. Her arbejder jeg med papir, tekst, flere lag farve i laserende lag og sidst kommer selve motivet. Jeg synes om at eksperimentere og udvikle nye udtryksformer, men englemotivet er altid med i forskellige variationer.

 

 

Uanset hvor jeg står og går er englene altid med mig.

 

Jytte Jonna Hansen

Östergatan 13

275 73 Lövestad

www.bentogjytte.dk